Word Ch. Wabanaki Lilly, genaamd Lilly

Geboren op 12-03-2014. Ze is black tortie, haar mama wit en haar papa black tabby. 11 juni is ze gekomen om onze cattery te versterken. Ze is nu al lekkerwijs zoals we van tortie gewend zijn en voor niemand bang. Zelfs voor bobby niet. Hier lig ik dan en heb de mand van de andere meiden ingepikt. En oo wee als je me stoort dan krijg je gewoon een pak slaag. Ze vind het heel fijn om met de andere meiden te ravotten. 

Getest op Fiv/ Felv, PKD dna en scan, HCM scan en dna, PL normaal bevonden en bloedgroep A.

 

Anverscoon Honorate, genaamd Layla.

Geboren op 12-01-2013. Een mooie grote witte poes. Haar papa is wit met odd eyed en moeder blauw smoke. Ze is de moeder van onze Lily (zie eerdere poezen). Een droom die eerder is uitgekomen dan verwacht. Soms is ze heel eenkennige, ze is echt een dame die alleen bij andere gaat wanneer het haar uitkomt. Ze ligt liefst voor het raam te kijken wat er allemaal gebeurd. Onder haar witte vachtje draagt ze waarschijnlijk blue tortie.

Getest op Fiv/Felv, PKD dna en scan, HCM dna en scan, PL, HD en normaal bevonden! Bloedgoep A

 

Larissa Oronova Rasmanov, genaamd Knorrie

Geboren op 02-11-2005. Black silver tabby blotched poes. Mooie stevige poes met grote pluimpjes op de oren. Ze heet knorrie omdat als ze spint een knorrend geluid maak dat boven alles uit komt. Liefst buiten spelen achter de kikkers aan. Ze kan buiten spelen omdat we de tuin catproof hebben gemaakt. Maar dat mag alleen als wij ook buiten zijn anders is het gewoon binnen spelen. Deze mooie meid gaat in het najaar ban 2014 haar laatste nest krijgen.

Getest op Fiv/ Felv, PKD dna en scan, HCM dna en scan, PL en normaal bevonden! Bloedgroep A.